Latex trusser stor pik til konen

så fint! Jeg kunne ikke lade være med at spørge om hvorfor han havde lavet sig om til kvinde til udseendet men stadig havde valgt at beholde sin pik. Efter var hun tilbage, da hun smed frakken kunne jeg se hun havde skiftet til en meget tynd joggingdragt jeg gik derefter hen til hende stak min hånd ned i hendes bukser og søgte derefter til hendes. Da døren lukkede sig for vi i hinandens favne og begyndte at kysses. Der stod hun, upåklageligt klædt med sin flotte bluse, sin kjole og sine lange flotte ben i høje hæle. Jeg tilføjer at hvis Morten ville så kunne han gå i seng hvis han var træt. Hendes bryster var perfekte, bløde men faste og med store flotte brystvorter som var helt hårde af liderlighed.

Den var massiv, et stort pikhovede som sat for enden af en stang. På et eller andet tidspunkt gjorde jeg det også. At hun var i stand til at gemme det monster var en utrolig bedrift! I pakken var også en speciel glidekrem som jeg tog op og med denne i hånden og pikken godt spændt fast under kjolen gik jeg resolut ind i soveværelset. Utroligt nok var der intet at se når kjolen faldt på plads! Heldigvis har Morten altid selv været opfindsom for at undgå triviel sex og har til tider forbavset mig med kinky påfund som mine latex trusser med dildo så jeg var sikker på at med lidt mere træning og tålmodighed. Jeg førte min hånd ned mellem mine ben og tog fat i Jeanettes pik og trak den ud af min fisse og med et fast greb om Mortens hoved skubbede jag det frem mod pikken og uden.

Vi lader en lille hyggelampe forblive tændt for at ikke have værelset helt mørkt Vi tager det sidste tøj af og jeg går hen til Jeanette og mens jeg suger på hendes ene dejlige brystvorte trækker jeg forhuden fem og tilbage over pikhovedet. Efter kaffen spurgte jeg om der var nogen som ville hjælpe til med at sortere lageret og få styr på alle papirer og gamle kasse med fakturaer. Bagefter låg vi alle tre stille side ved side og bare holdt om hinanden. Efter eventyret i prøvekabinen gik vi ind på et café hvor vi satte os i en afsides bås ved siden af hinanden. Første del af planen skulle igangsættes og forhåbentlig skulle den lykkes. Morten var ikke bare træt, han var desuden godt beruset og dette helt efter planen jeg havde udtænkt. Når aftenen var ved at være slut var vi alle godt berusede og jeg ringede til en taxi mens Morten tog sig af Jeanette.

Måske var det ikke så underligt at vi to kvinder sad tæt på hinanden ved bordenden. Ja, vi legede sammen på gården men da min far fik arbejde i Thailand flyttede vi dertil og vi mistede kontakten. Efter en 10 minutter forbarmede jag mig over ham og med fast greb og godt med creme spillede jeg pikken af på ham. Jeanette trækker sig ud at Morten og tager en vådserviet og rengør sin pik for at derefter stille sig lige foran Mortens ansigt og uden et ord tager hun fat i pikken og fører den beslutsomt op til Mortens mund. Bo, en af mine kolleger sagde at han har en god veninde som han kunne anbefale til arbejdet og der blev aftalt at hun skulle møde op til en samtale på tirsdag den kommende uge. Pludselig trak hun fingrene ud og trykkede mig over skuldrene for at jeg skulle bukke mig mere forover med armene mod prøveværelsets bænk. Samme eftermiddag ringede Morten til mig og spurgte om jeg kunne lave aftensmaden da han selv ville have lidt overarbejde og derfor kom senere hjem.

Med et begyndte han at stønne højlydt og desuden begyndte at støde sin røv baglæns mod mig når jeg hamrede pikken in i hans stjerne. Desværre kom jeg ikke selv men hvis alt gik vel efter planen skulle jeg få min del i aften. Jeg skyndte mig at tage den i munden men allerede efter nogle kort dybe sug tog Jeanette fat i mig og trak mig op til sig for at så lægge mig hen over nogle kasser papir som stod tilpas godt placeret. Nervøs for at Morten skulle vågne og pludselig komme ud i stuen gav mig svage ben at stå på og jeg blev i tvivl om det jeg havde planlagt skulle kunne fuldføres. Da jeg kom over i indkørslen stod nabokonen over i deres have og kaldte på mig at jeg skulle komme over til hende, vi gik over bag ved så ingen kunne se os fra gaden, hvorefter jeg kneppede. Jeg mærkede hvordan hendes tunge mødtes med min og samtidigt så begyndte jeg at mærke hvordan min fisse var begyndt at brænde af begær. Morten ved dårligt hvad som sker og det hele forsvinder ind i munden på ham hvorefter han sluger det som det mest naturlige. Pikken kunne man kun svagt ane som en bule da kjolen var faldet på plads og skjulte den.

Selv er jeg ved at eksplodere af liderlighed. Næste skridt i planen var at gentage succén med at invitere Jeanette til en aftensmad og jeg startede forberedelserne med at fortælle Morten at Jeanette ville komme på mad lørdag aften og at vi skulle have noget godt. Uden at jeg vidste det var denne dag begyndelsen på et nyt sexliv som jeg ikke havde kunnet drømme om! Jeg mærkede hvordan den hurtigt voksede sig stor igen og efter et kort øjeblik kunne jeg næsten ikke have den i munden. Fornemmelsen af at være helt fyldt ud var vidunderlig og jeg nød at se pikken glide ud og ind af min meget våde grotte. Straks den er næsten ude trykker hun den helt i bund igen og Morten har nu begyndt at stønne højlydt ved hver gennemtrængning. Hold da helt det var dejligt sagde han med en lidt mudret stemme og ville vende sig om mod mig men jeg holdt ham fast og sagde at han skulle ligge stille så jeg kunne beholde pikken. Jeg nikkede svagt til hende og hun begyndte at kæle for min fisse bagfra med den ene hånd mens den anden stadig var i gang med mit ene bryst. Jeg stod og prøvede et sæt meget sexet sæt undertøj med en BH som frembød mine bryster og en strømpeholder som holdt strømperne på plads. Med sin ene fod sørgede hun for at jeg ikke kunne trække trusserne.

..

Mens hun kigger på mig som står lige for fodenden for at få det hele med begynder hun at føre sit underliv fremad. Med en hånd nåede jeg ikke hele vejen rundet om den. Det først indtryk jeg fik at Jeanette var meget positivt og hun var meget belært og de papirer hun var i stand til at fremvise dokumenterede klart at hun var mere end egnet til at blive ansat hos. Synet gjorde mig godt liderlig men jeg skulle også på arbejde så med et suk spændte jeg det hele af men overbevist om at det ikke skulle være længe før den kom i brug igen. Det sagde jeg straks ja til og i det slog det mig at jeg ville lave noget ekstra lækkert og at jeg ville invitere Jeanette til at spise med. Da hun kom til jobsamtalen havde hun straks genkendt mig og dette havde straks tændt lysten i hende. Efter jeg havde kneppet Bente var det som om hun undgik mig, når jeg mødte hende var det flygtig hej sådan gik det nogen mdr. Jeanette knepper Morten hårdt og voldsramt og jeg nyder synet af at se min mand blive gennemkneppet af kvinden i mit liv.

Da dette var overstået gik jeg i bad og vaskede mig grundigt samtidigt som jeg fik barberet trekanten helt glat. Situationen var lidt trykket da ingen af os ville begynde på noget som kunne såre den anden. Vi havde fundet nye flotte kjoler og da vi var i gang med at finde noget flot undertøj stod vi sammen i omklædningskabinen. For at kunne fortsætte på denne måde blev jeg nødt til at udtænke en plan som skulle sikre mig at det jeg havde skulle blive en fast del af min hverdag. Uden at jeg udtaler det højt formere jeg ordene meget forsigtigt med læberne. Mens hun kneppede mig med lange rytmiske stød trak jeg ned i hendes kjole og tog en af hendes flotte bryster i hånden mens jeg slikkede og forsigtigt bed på brystvorten. Jeannette fortsætter forsigtigt med at køre pikken ud og ind og Morten har får sikkert sin del af cremen som løber ud at mig.

Kom ind fra kulden sagde jeg og hun skyndte sig ind. Vi var ikke andet end lige kommet ind på lageret før vi fik stablet nogle kasser foran døren og efter det trak jeg mine våde trusser af mens Jeanette fremviste en stolt pik som allerede var stenhård. Jeg smurte pikken ind i cremen og lagde mig i sengen bagved Morten. Jeg kigger ned på pikken og da jeg ser hvor stor den er er jeg et øjeblik i tvivl om min plan vil lykkes. Når vi kommer derind hører vi Mortens jævne vejrtrækning og smiler til hinanden med et konspiratorisk smil. Da jeg præsenterede hende til Morten var det tydeligt at han kunne lide hvad han så og han var overrasket af at han også kunne tale med hende om alt, fra første øjeblik, da hun virkede til at have en viden indenfor det meste. Dagen efter da jeg kom til kontoret var der intet at se på Jeanette.

Urmærker til kvinder tilbud tantra massage

Danske porno store bryster luder i fredericia

Under samtalen sørgede Jeanette for at hælde ren Whisky på Morten og efter nogle af slagsen hade det sin virkning, han fik sværere og sværere med at ikke sludre og det var tydeligt at han foruden at være fuld. Med disse ord vendte han om og gik ind i stuen og i samme øjeblik hørte jeg lyden af et velcrobånd blive trukket fra hinanden og straks efter havde jeg Jeanettes dejlige kæmpepik i hånden. På meget kort tid efter hendes ansættelse var hun allerede en integreret del af staben og vi trivedes alle med hende; desuden var der noget ved hende som satte mit indre i flammer uden at jeg var. Jeanette kigger på mig og vi nikker glade til hinanden, vi har ham og nu ved vi at vi kan gøre hvad vil vil bare han får sin del af kagen. Meget forsigtigt smurte hun godt med glidecreme på hans stjerne og også på sin pik som allerede stod hård og blodfyldt uf fra maven på hende. Da det hele var godt smurt af safter og glidecreme kunne jeg straks efter mærke at han havde fundet frem til min bagerste åbning og at han var i gang med at skubbe sin pik op i min røv. Det havde han ikke noget imod så de begyndte straks at danse til en sjæler. Morten ligger med sin mund kun få cm fra denne store pik som ubønhørligt tvinger min kusse ud til bristegrænsen.

Den ene var at det jeg havde fundet på var åbenbart noget Morten ikke havde noget imod og jeg havde nydt at kneppe ham og mærke fornemmelsen af at være i ledingen. Jeg nød fornemmelsen af at have magten og av at føle begge hans balder ens jeg var bevist over at jeg låg med dildoen begravet hele vejen op i ham, helt til roden. Jeanette pumpede sin pik ind og ud af mig med frenetisk hastighed og jeg mærkede at jeg kom igen og igen. Kort efter bollede jeg ham hårdt og dybt med straponen. Denne hændelse førte til at vi blev mere knyttet til hinanden og vi begyndte at gå ud sammen som veninder. Du ved det ikke men vi kender hinanden fra dengang vi var meget små, vi legede på landet og allerede dengang var jeg meget forelsket i dig. Overrasket kigger han ned på mig med lidt svømmende øjne og jeg kan se at han ikke helt forstår hvad som sker. Morten havde ladet et lys forblive tændt så det slukkede jeg og gik over til min side af sengen og først der tog jeg kjolen.

Pludselig stak Morten hovedet ind i køkkenet og spurgte om vi piger ville have en lille drink for maden og det ville vi gerne. Når jeg låg på ryggen med spredte ben kunne hun stå på gulvet og langsomt nærmede hun pikken mod min kusse. Efter en lille pause skyndte vi os med at rette på vores kjoler og fik sat kasser og papirer på plads. Efter et kort øjeblik trak jeg mig lidt væk og kiggede på Jeanette for at se og for at forstå hvad som havde sket. Vi stod ved køkkenbordet med ryggen mod indgangen så dette tillod mig at spille pikken af på hende. Jeg kravler op ovenpå Morten og trykker min fisse ud over hans mund og han går straks i gang med at slikke for alt hvad han har lært. Synet af Morten som ligger på ryg mens Jeannette knepper ham med krævende stød og med sinde pragtfulde bryster frit gyngende for hvert stød bliver mig for meget. Med et smil ser hun på mig og sniger pikken ud af trusserne. Alligevel så gik der ikke længe før jeg mærkede at begge pikke begyndte at rykke i mit indre og jeg tror at vi kom samtidigt i et stort brag. Mit navn er Lotte og dette er en historie om en noget som blev en besættelse i mit liv.

Jeanette blev stående bag mig til pikken havde trukket sig sammen og først da den fald ud vendte jeg mig om og vi gav hinanden et kram, stadig uden at uden at sige et ord. Jeg kan se den hver gang hun trækker den næsten helt ud af Mortens røv. Når jeg hørte de først dybe snork fra soveværelset viste jeg at næste skridt i planen kunne sættes i gang. Pludselig ser jeg små bevægelser i hendes baller og det går det op for mig at det hun gør er at ligge med pikken mod stjernen og nu ligger hun og pumper med pikken for at langsomt kunne gøre plads til sin indtrængen. Det er på tide at jeg deltager så jeg sniger mig op i sengen og tager Mortens til bristepunktet fyldte pik i munden. Pludselig mærkede jeg nogle kraftige ryk i denne enormt tykke pik og så mærkede jeg hvordan min hånd blev fyldt med sperm som bare væltede. Jeg mærkede hvordan hun først førte en finger op i mig og siden en til.

Morten stønnede da det sikkert gjorde lidt ondt men han var allerede ganske van ved at blive kneppet når jeg havde lyst til det. Morten, min mand, er yderst kærlig og meget populær; typen som går ind i alle ved første kontakt. Jeg havde aldrig før ens tænkt tanken at røre ved Morten bagi og nu låg jeg musestille og med tilbageholdt åndedræt fast besluttet på at kneppe ham bagi med min strapon. Jeg var også glad for dette betød at planen var gået godt og at næste skridt kunne begyndes. Efter et øjeblik var jeg ganske sikker på at Morten var vågen men at han lod som om han stadig sov. Faktisk så gav tanken mig minderne tilbage om hvad som var sket i løbet af dagen og jeg gik hen til Morten og spurgte kælent om vi ikke skulle gå i seng. Jeanette stod bagved mig og pikken hamrede ud og ind i mig i et tempo som ville sende mig ind i den første orgasme indenfor få sekunder.

Top thai massage vejle legetøj til mænd

Meget forsigtigt flytter hun sig i stilling således at pikhovedet trykker lige på Mortens stjerne. Alle de nødvendige dokumenter som kvinde havde hun fået lavet i Thailand via bekendte som havde støttet hende under hele forløbet. Morten stirrer på hende og det er tydeligt at han ikke kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Fantastisk køn i en stram sort kort kjole som ikke efterlod noget til fantasien pyng thai massage odense annonce light bortset fra kæmpepikken som ikke kunne ses men som jeg kendte så godt! Jeg mærkede hvordan hans egen pik rykkede flere gange og sæden sprøjtede ud med en forbavsende kraft. Forsigtigt tog jeg mere krem i hånden som jeg forsigtigt smurte på Mortens stjerne.

Gratis erotiske historier thai massage varde

Morten virkede ikke høre for han fortsatte med at lirke sin pik ind i min endetarm. Jeannette som sikkert troede at jeg var ved at falde skyndte sig at tage fat i mig og pludselig var jeg i hendes favn. Jeg blev forskrækket og vendte mig om bordel på østerbro omskåret pik og da jeg så at det var Jeanette kunne jeg ikke lade være med at slippe et lille suk af lettelse men samtidigt gjorde forskrækkelsen at jeg rystede og tog et vaklende skridt baglæns. Pikken som var fastgjort på seletøjet stod stor og stolt ud i luften. Selv om man i den alder ikke tænker så meget over tingene så lagde jeg mærke til at han var meget glad for mig og jeg kan huske at jeg selv var meget glad for ham. Lang men ikke for tyk. Det var mere en tydeligt at Morten var indtaget af Jeanettes skønhed og væremåde så jeg var meget tilfreds og følte mig tryggere med planen som jeg havde lagt.